Зелений шоколад: іноземні бізнес-ідеї, домашній бізнес, виробництво

Гіркий, солодкий, темний, білий, молочний, пористий, з родзинками або солоними горіхами — шоколад, здається, може припасти до смаку абсолютно будь-якій людині, а його любителів вкрай складно здивувати чимось новеньким. Якихось цікавих ласощів не придумали з участю шоколаду.

Спроб зробити шоколад корисним теж була сила-силенна. Ті, хто стежить за своїм харчуванням, напевно чули про таку річ, як кероб. Цей замінник шоколаду вважається більш корисним, але з вигляду така плитка мало чим відрізняється від звичайної.

А ось що дійсно здатне здивувати як своїм виглядом, так і корисними властивостями, так це зелений шоколад.

Незвичайний колір плитці надає зелений чай матчу — природний антиоксидант. Традиційно цей чай вживають заможні японці, та й то по великих святах. Він виготовляється за особливою технологією: чайні листочки висушують, а після подрібнюють на спеціальних гранітних жорнах до стану пудри. Причому жорна обертаються повільно, не нагріваючись при цьому від тертя, що дозволяє зберегти максимум корисних речовин.

Неважко здогадатися, що додавати суперкорисний чай в шоколад вперше придумали знову-таки жителі країни висхідного сонця. Матчі там настільки любимо, що з його використанням роблять морозиво, марципан і навіть кока-колу.

Чому б не спробувати здивувати незвичайним шоколадом мешканців свого міста?

Для цього насамперед доведеться вивчити рецепт зеленої солодощі. Деякі варіанти можна розшукати в інтернеті. Краще випробувати кілька рецептів, трохи поекспериментувати і вибрати оптимальний смак. До процесу пошуку варто залучити своїх друзів і знайомих — нехай спробують шоколад і поділяться своїми враженнями.

Після свої кухонні експерименти вам доведеться перенести на повноцінне виробництво. Ви збираєтеся отримувати серйозну прибуток, а для цього шоколад повинен вироблятися в промислових масштабах.

Запуск власної лінії по виготовленню зеленого шоколаду обійдеться в 15 млн рублів

Але не все так погано! Можна передати замовлення на виготовлення шоколаду на сторонні кондитерські фабрики, тим самим заощадивши силу-силенну сил і засобів.

Ну а поки інші займаються приготуванням корисних шоколадок для вас, ви можете продумати канали збуту продукції і приділити час розробки фірмового стилю та упаковки.

Ідея виробництва зеленого шоколаду хороша в першу чергу тим, що в такій вузькій ніші вкрай малого конкурентів. З іншого боку, продукт для Росії поки незвичний, споживачів доведеться «привчати» до нього.

Share your thoughts