Виробництво журавлини в цукрі

Цукрова журавлина — незвичайне ласощі, яке характеризується не тільки неповторними смаковими якостями, але і масою корисних властивостей. Виробництво журавлини в цукрі здатне стати стабільним джерелом прибутку для підприємця-початківця.

Читайте также: Новости России Украины и мира.

Кисла ягода, укладена в оболонку з цукрової пудри, відноситься до категорії десертів. У виробничому приміщенні має бути кілька зон: у першій відбувається обробка і підготовка журавлини, у другій виготовляється посипка цукрова, у третьої два інгредієнта перетворюють у єдиний продукт (за допомогою крохмального клейстеру), а потім його фасують і упаковують.

Виробнича лінія складається з млина молоткового типу, вузла для виготовлення клейстеру, столів з нержавіючої сталі, ємностей для промивання ягоди, дражировочного барабана, транспортера, обкатного барабана, вібросита, закочувального столу, сітчастих лотків, фасувальної машини. На все це піде близько 1 мільйона рублів.

Конкуренція серед виробників журавлини в цукрі у нас в країні мінімальна. Статистика показує, що рентабельність такого бізнесу часом сягає 100%. Всі вкладення окупаються не пізніше, ніж через 18 місяців роботи.

Share your thoughts