Виробництво заморожених млинчиків

Статистика показує, що попит на напівфабрикати неухильно зростає. Величезною популярністю у наших співвітчизників користуються заморожені млинці з начинкою. На виробництві цієї харчової продукції можна побудувати прибутковий бізнес.

Читайте также: Новости России Украины и мира.

Технологія виробництва досить проста, але трудомістка. Спочатку готується тісто, з якого потім випікаються заготовки. Начинка готується окремо, і наповнення млинчиків здійснюють ручним способом, тоді як заміс і випічка — автоматизовані. Готові конвертики» поміщають в спеціальну морозильну камеру і піддають шокового заморожування. Після цього напівфабрикат розфасовують і упаковують.

Стартовий капітал оцінюється в кілька мільйонів рублів. Підприємство, що виготовляє до 500 кг млинчиків на добу, здатне приносити до 200 000 рублів чистого прибутку щомісяця. Головне — провести грамотну рекламну кампанію і налагодити канали збуту. Коли цех вийде на рівень самоокупності, можна буде подумати про розширення асортименту та впровадження нових одиниць продукції, таких як чебуреки, зрази, битки тощо

Share your thoughts