Виробництво тушонки

Тушковане консервоване м’ясо міцно увійшло в наш раціон ще з часів СРСР. Не втрачає своєї популярності цей продукт і сьогодні. На виробництві тушонки можна побудувати високоприбутковий бізнес.

Асортимент продукції початківця бізнесмена досить широкий. Тушонка може бути тільки м’ясна (зі свинини, яловичини, птиці) або мясорастительная (з додаванням круп, бобових культур, макаронів і т. д.). Сучасні виробничі лінії дають можливість виготовляти відразу кілька різновидів тушонки. Рентабельність бізнесу дуже висока — закупівельна ціна виробничого сировини в рази нижче, ніж кінцева вартість готового товару.

Зверніть увагу: виробництво тушонки ведеться строго за Гостом, цей момент слід дуже добре вивчити перед початком реалізації проекту.

За попередніми підрахунками, розмір стартових вкладень становить близько 15 мільйонів рублів. У цю суму включені і ціна устаткування, вартість сировини і оренда приміщення (не менше 2500 кв. м.). Передбачається, що виробництво буде великомасштабним, інакше зайняти гідне місце в середовищі конкурентів починаючому виробникові буде складно.

Виробнича лінія, за допомогою якої можна виготовляти до 800 000 банок тушонки щомісячно, дозволить одержувати від реалізованого товару близько 30 мільйонів рублів. Якщо вирахувати з цієї суми чистий прибуток, то можна зрозуміти, що всі інвестиції окупляться через 2-3 роки роботи. Головне — налагодити канали збуту. Благо, тушонка — продукт з тривалим терміном зберігання, і у заводу-виробника є час на пошуки покупців.

Share your thoughts