Виробництво сухих сніданків

Обсяги вживання сухих сніданків в Росії поки ще далекі від європейських, але спостерігається стійке зростання популярності цієї продукції. Заснувавши власне виробництво сухих сніданків, можна побудувати прибутковий бізнес.

Мова піде конкретно про виготовлення продукції на основі злакових культур (вівсяних і кукурудзяних пластівців, а також мюслі). Для організації виробництва потрібно приміщення площею 250 кв. м. Також знадобиться обладнання з продуктивністю не менше 80 кг продукції на годину. Повноцінну виробничу лінію, що складається з змішувачів, екструдерів, вібросита, сушарки, транспортера, системи трубних фільєр, конвеєра, сепаратора, промислового тостера, вальцующего апарату та інших додаткових механізмів, здатні обслужити 6 робітників в одну зміну.

Для успішного бізнесу потрібно знайти надійних постачальників вихідного сировини, а саме злакових культур. Зверніть особливу увагу на упаковку готової продукції: бажано використовувати картон або повітронепроникні пакети. Особливо важливий у цій справі дизайн пакувальної тари, тому обов’язково найміть грамотного дизайнера, який зможе зробити ваш бренд яскравим і незабутнім.

Основна цільова аудиторія бізнесмена — початківця- це роздрібні торгові точки. Невеликі продуктові магазини досить лояльно ставляться до нової продукції на ринку. Якщо ваші сухі сніданки дійсно смачні і якісні, то постійну клієнтську базу можна буде напрацювати досить швидко.

Передбачувані розміри стартового капіталу не перевищують 1 мільйон рублів. Якщо маркетингова стратегія обрана правильно, то окупити всі витрати можливо вже в перші 8-9 місяців роботи.

Share your thoughts