Виробництво сухих сніданків

Обсяги вживання сухих сніданків в Росії поки ще далекі від європейських, але спостерігається стійке зростання популярності цієї продукції. Заснувавши власне виробництво сухих сніданків, можна побудувати прибутковий бізнес.

Читайте также: Новости России Украины и мира.

Мова піде конкретно про виготовлення продукції на основі злакових культур (вівсяних і кукурудзяних пластівців, а також мюслі). Для організації виробництва потрібно приміщення площею 250 кв. м. Також знадобиться обладнання з продуктивністю не менше 80 кг продукції на годину. Повноцінну виробничу лінію, що складається з змішувачів, екструдерів, вібросита, сушарки, транспортера, системи трубних фільєр, конвеєра, сепаратора, промислового тостера, вальцующего апарату та інших додаткових механізмів, здатні обслужити 6 робітників в одну зміну.

Для успішного бізнесу потрібно знайти надійних постачальників вихідного сировини, а саме злакових культур. Зверніть особливу увагу на упаковку готової продукції: бажано використовувати картон або повітронепроникні пакети. Особливо важливий у цій справі дизайн пакувальної тари, тому обов’язково найміть грамотного дизайнера, який зможе зробити ваш бренд яскравим і незабутнім.

Основна цільова аудиторія бізнесмена — початківця- це роздрібні торгові точки. Невеликі продуктові магазини досить лояльно ставляться до нової продукції на ринку. Якщо ваші сухі сніданки дійсно смачні і якісні, то постійну клієнтську базу можна буде напрацювати досить швидко.

Передбачувані розміри стартового капіталу не перевищують 1 мільйон рублів. Якщо маркетингова стратегія обрана правильно, то окупити всі витрати можливо вже в перші 8-9 місяців роботи.

Share your thoughts