Виробництво соєвого молока

Статистика показала, що соєве виробництво займає в сучасному світі друге місце за прибутковістю після нафтового бізнесу. Тому не дивно, що виготовлення соєвого молока є одним з найбільш перспективних бізнес-проектів для підприємців-початківців.

Читайте также: Новости России Украины и мира.

Молоко із сої відрізняється приємними смаковими якостями і доступною вартістю. Його застосовують на різних харчових виробництвах, і попит на цей продукт є завжди.

Коли відповідне приміщення під цех знайдено, можна приступати до підбору і купівлю устаткування. Технологія виробництва нескладна: сою спочатку перемелюють, потім пропарюють і потім віджимають за допомогою потужного преса. Повноцінна лінія досить компактна і займає не більше 14 кв. м. площі. Максимальна продуктивність — 50 літрів молока на годину. Часто разом з обладнанням поставляється спеціальна форма для виготовлення сиру тофу, так як з використанням соєвого молока він виходить дуже смачним і ніжним.

Популярність соєвих продуктів зростає постійно. Користь сої оцінили вже у всьому світі, але серед вітчизняних виробників конкуренція поки що мінімальна. Тому зайняти гідне місце на цьому ринку реально.

Як показує практика, апарат для приготування соєвого молока окупає себе вже в перший місяць роботи, а далі приносить своєму власнику високу і стабільну прибуток. Головне — знайти канали збуту, що в умовах сучасних харчових тенденцій є легким завданням.

Share your thoughts