Виробництво солодкої і солоної соломки

Смак солодких або солоних печива у вигляді соломки знайомий кожному з дитинства. Проходять роки, але це унікальне ласощі не втрачає популярності. На виробництві такої продукції можна побудувати прибутковий бізнес.

Потрібно розуміти, що палички соломки відносяться до виробів, і більшу довіру у споживача викликає продукція, вироблена у відповідності з вимогами ГОСТ. Детальну інформацію про технологічні особливості випікання можна знайти в мережі Інтернет.

Щоб розпочати бізнес, необхідно знайти відповідне приміщення і встановити в ньому повноцінну виробничу автоматизовану лінію, до складу якої включені тістомісильна машина, формувальний прес, варильний апарат, електропіч і панель управління. У добу подібний комплект здатний виробляти 1,5 тонни соломки. Обслужити агрегат під силу команді з 4 чоловік. Нова лінія обійдеться своєму власникові в 1,2 мільйона рублів, але можна купити і б/у варіант.

Пакувальний конвеєр, як правило, продається окремо. В якості упаковки найчастіше використовують поліетилен та целофан.

З часом рецептуру вироблених виробів можна міняти, а розширювати асортимент, виготовляючи, наприклад, соломку в шоколаді або з горіхами.

Якщо товар якісний і смачний, знайти покупців на нього не складе праці. Можна продавати соломку оптом в торгові мережі, а можна організувати невелику точку роздрібного продажу.

Share your thoughts