Виробництво шоколадних яєць

Шоколадні яйця з сюрпризом всередині відомі нам з дитячих років. Але якщо колись подібну продукцію виготовляла лише одна знаменита компанія, то сьогодні таких виробників стає все більше. Потрібно відзначити, що ринок поки ще не до кінця зайнятий, і у підприємців є можливість дістати на ньому гідне місце.

Читайте также: Новости России Украины и мира.

Технологія виробництва шоколадних яєць досить проста. Спочатку вихідна сировина (шоколад) подрібнюється і розплавляється. Потім його розливають по спеціальним формам. Після цього між двома отриманими половинками ласощі поміщають контейнер з іграшкою, половинки «спаюються», охолоджуються і упаковуються.

Для реалізації проекту необхідно придбати спеціалізовану лінію. Среднемощные агрегати здатні випускати 100-200 яєць в хвилину. Щоб завоювати визнання цільової аудиторії і обійти конкурентів, необхідно добре продумати саме наповнення капсульного контейнера. «Ніяка» іграшка не зацікавить і не спонукає покупця придбати продукт ще раз. А от симпатичний і дійсно стоїть сюрприз змусить споживачів повертатися за товаром знову і знову.

Передбачуваний обсяг стартових інвестицій для організації великомасштабного виробництва складе близько 8000 000 рублів. При налагоджених каналах збуту окупити вкладення можна за 3-4 роки.

Share your thoughts