Виробництво рибних консервів

Виробництво продуктів харчування сьогодні поставлено на потік, і конкуренція в цій сфері дуже висока. Але гідне місце в даній бізнес-ніші можна зайняти, якщо запропонувати споживачеві якісний, унікальний продукт за доступною вартості. Така готова продукція, як консерви з риби користується незмінним попитом у споживачів.

Для запуску власної справи необхідно отримати дозвіл компетентних органів і підготувати цех, що відповідає санітарним нормам.

Технологія виробництва рибних консервів буде прямо залежати від обраної рецептури, тому спочатку слід звернутися за допомогою до досвідченого технолога, який розробить унікальні рецепти.

Обладнання для консервного міні-заводу стандартне. Необхідно закупити обробні столи, промивні і засолювальні ванни, промислові слайсери, тару для смаження і варіння риби, камери для копчення, закаточний апарат і агрегат для наклеювання етикеток.

Крім цього знадобляться холодильні та морозильні камери, вантажний транспорт та кухонний інвентар.

В цілому потрібно не менше 2,5 млн. рублів.

Потенційними клієнтами є продуктові магазини, державні установи, гіпермаркети. При налагоджених каналах збуту термін окупності складе 3-3,5 року.

Share your thoughts