Виробництво льоду для барів та кафе

Барний лід користується стійким попитом. Його купують не тільки для закладів громадського харчування, але і для продуктових торгових точок. Заснувавши власне виробництво такого льоду, можна отримати стабільно високий дохід.

Читайте также: Новости России Украины и мира.

Для реалізації бізнес-задуми необхідно орендувати приміщення площею 50 кв. м. і оснастити його всіма комунікаціями. Основне обладнання — це спеціалізовані льодогенератори. Вони бувають повітряними і водними. Останні не відрізняються високою продуктивністю і здатні видавати не більше 60 кг продукції на добу. Тому для виробництва у великих масштабах доцільно вибирати повітряні установки, з допомогою яких можна отримувати від 500 кг льоду на день.

Перед тим, як приступити до виробництва, доцільно зібрати клієнтську базу. Шукайте своїх покупців в числі барів, ресторанів, кафе, готелів, гіпермаркетів. Варіантів досить! Головне — провести яскраву рекламну кампанію.

В середньому, на запуск виробництва і розвиток бізнесу потрібно закласти близько 3500 доларів. Рентабельність проекту оцінюється в 100%. В місяць навіть невеликий цех здатний принести своєму власникові до 3000 доларів прибутку. Чистий дохід з них становить 1000 доларів. Тобто проект окупиться досить швидко. До того ж у цій справі завжди існує можливість розширення і зростання прибутку до 4000 доларів в місяць.

Share your thoughts