Виробництво кабачкової ікри

Кабачкова ікра завжди користувалася популярністю в нашій країні. У зв’язку з цим, на ринку стало з’являтися безліч виробників цього продукту, які в гонитві за прибутком не особливо звертали уваги на смакові якості і рецептуру того, що вони виробляють. В результаті, сьогодні знайти дійсно смачну ікру в магазинах досить складно, тому підприємець завжди може скласти гідну конкуренцію своїм суперникам» при грамотному підході до реалізації проекту.

Читайте также: Новости России Украины и мира.

Секрет успіху полягає не тільки в правильному підборі обладнання, але і в квалиифкации персоналу. Такого провадження обов’язково потрібен технолог-професіонал, який зможе скласти ідеальну рецептуру і строго стежити за правильністю приготування ікри на всіх етапах.

Виробнича лінія складається і варильних котлів, транспортерів, шаф для зберігання вихідної сировини, мийної машини, подрібнювача, елеваторів, печей, насосів, фасувальних та пакувальних апаратів.

Обсяг стартових інвестицій підрахувати досить складно, так як багато чого залежить від планованих масштабів виробництва. Можна починати з малого, а можна відразу націлитися на створення потужного заводу (якщо дозволяють кошти). І той, і інший варіант будуть приносити прибуток. Рентабельність бізнесу оцінюється в 35-40%. При правильному підході можна досить оперативно окупити всі витрати.

Share your thoughts