Виробництво арахісу в цукровій глазурі

Солодкий глазурований арахіс займає одне з лідируючих місць серед інших десертних ласощів. Відкривши власне виробництво арахісу в цукровій глазурі, можна отримати стабільно високий дохід.

Читайте также: Новости России Украины и мира.

Розміри стартового капіталу складуть близько 12000 доларів. Щоб реалізувати проект, необхідно орендувати приміщення площею не менше ніж 250 кв. м і придбати комплект обладнання, до складу якого входять апарат для очищення вихідної сировини, піч для обжарки, агрегат для охолодження горіхів і відлущування, глазировочная машина, пакувальний верстат.

На початковому етапі необхідно перейматися пошуком хороших постачальників. Від якості вихідної сировини багато в чому залежить кінцевий результат, тому не шукайте економії на шкоду якості.

Як показує практика, проблем зі збутом арахісу в цукровій глазурі не виникає ніколи, незважаючи на рівень конкуренції. Окупити вкладення реально вже за перший рік роботи. Головне — пропонувати цільової аудиторії максимально якісний продукт і провести грамотну рекламну кампанію.

Share your thoughts