виготовлення локшини своїми руками

Незважаючи на велику кількість макаронних виробів різних сортів і мастей на прилавках магазинів, лапша ручної роботи користується великим попитом у населення. Це зумів довести молодий вітчизняний підприємець Сергій з дуже підходящої для його роду діяльності прізвищем Лапшин.

Так от, цей заповзятливий пан якось випадково побачив в одному з супермаркетів міста Калінінграда дивовижний апарат під назвою локшинорізка і вирішив придбати цю диво-машину. Тоді він, ймовірно, ще не розумів, чим обернеться для нього ця спонтанна покупка.

Сергій придумав власний рецепт тіста для локшини, потім вирішив дати можливість оцінити його страву всім бажаючим. Зробивши кілька зразків, молодий чоловік показав на своїй сторінці в соціальній мережі. Перший замовлення не змусив себе довго чекати.

Бажаючих скуштувати домашні макаронні вироби виявилося дуже багато. За пару місяців роботи клієнтська база містила вже більше 3000 імен і прізвищ покупців, при чому не лише співвітчизників, але й представників зарубіжжя. Спробувати локшину захотіли у Франції, Америці і навіть в самій Італії.

Локшина (паста) ручної роботи дозволила за кілька місяців зібрати пристойний капітал. Сьогодні Олег Лапшин — власник кількох точок продажів в рідному місті, а також на зароблені кошти він зумів відкрити власне кафе. І все це завдяки одній тільки лапшерезке, купленої за випадкових обставин.

Зараз натуральна їжа користується значним попитом у населення всього світу, і на цьому можна побудувати прибутковий бізнес.

Share your thoughts