Відкриття міні-піцерії

Бізнес закладах громадського харчування вважається максимально прибутковим навіть в умовах жорсткої конкуренції. Піцу обожнюють у всьому світі, і кафе, дають можливість насолодитися цим ласощами, користуються великою популярністю у клієнтів всіх віків.

У великих мегаполісах міні-піцерія може бути не надто популярною. Тому такий бізнес краще починати, якщо ви проживаєте в невеликому провінційному населеному пункті.

  • По-перше, потрібно добре вибрати місце. Спочатку краще націлитися на молодь і спробувати відкрити піцерію ближче до навчальних закладів з великою кількістю студентів.
  • По-друге, потрібно подбати про придбання відповідного приміщення. Так як планується відкриття міні-піцерії, то достатньо буде обзавестися невеликим вагончиком і обладнати його у відповідності з вимогами безпеки.

Додатковий прибуток можна отримувати не тільки на продажах в торговій точці, але і на організації доставки додому.

Виготовляти піцу можна вручну. Знадобиться тістомісильна машина, піч і холодильники, в яких можна зберігати підготовлені інгредієнти. Також подбайте про наявність одноразового посуду.

В такому закладі не обійтися без двох робочих: пекаря і продавця. Кухаря потрібно вибирати дуже ретельно, бажано, щоб у нього вже був досвід роботи в подібних закладах.

Додатково можна запропонувати клієнтам продаж напоїв і салатів. Від цього дохід також стане вище, і цільова аудиторія збільшиться.

Мінімальний стартовий капітал становить 5 000 доларів.

Share your thoughts