Тандырные коржі

Коржі в тандирі, є невід’ємною частиною більшості середньоазіатських національних кухонь. Проте вони встигли полюбитися у багатьох, зачату значно віддалених від Середньої Азії, регіонах Росії. Незмінний попит на такий хліб є в столицях, де коржі використовують для приготування традиційних бутербродів.

Для організації виробництва цієї продукції великих коштів не треба. Достатньо 200 000 рублів, щоб відкрити точку (площею 20 квадратних метрів), в якій тандырные коржі будуть випікатися і тут же продаватися.

Половина суми піде на придбання самого тандира (його виготовлення можна замовити у приватних майстрів). Також необхідно подбати про придбання інгредієнтів.

Виготовлені коржі можна продавати тут же. В багатолюдних місцях (на ринках, біля вокзалу і т. д.) можна за день реалізовувати до 300 штук. Якщо ж ще знайти і інші канали збуту (наприклад, точки громадського харчування або додаткову намет для виносної торгівлі), то денну норму продажів можна довести до 500 коржів. Ціна кожної — 30 рублів. В п’ять разів вище собівартості. Таким чином, дана діяльність може приносити щомісячний дохід у 100 000-150 000 рублів.

Share your thoughts