Ресторан японської кухні

Практика показує, що заклади громадського харчування, які пропонують своїм клієнтам азіатське меню, поступово витісняють і випереджають за популярністю класичних «європейців». Тому, відкривши ресторан японської кухні, можна отримати стабільний дохід. Головне — грамотний підхід до організації бізнесу.

Читайте также: Новости России Украины и мира.

Багато замислюються про відкриття японського громадського харчування за однією з пропонованих франшиз, але робота над власним проектом має масу достоїнств. Ви зможете самостійно вибирати формат закладу, інтер’єр, приймати важливі фінансові рішення, не залежачи ні від кого. Відштовхуйтеся від ситуації і вибирайте, який варіант вам більше всього до душі.

В такому проекті важлива кожна деталь. Особливу увагу зверніть на обладнання. Не варто на початковому етапі купувати дорогі агрегати і прилади в надії на швидке зростання. Пам’ятайте: перспективи в бізнесі завжди абстрактні, тому зайві кошти витрачати не варто. Якщо справа піде добре, ви завжди зможете докупити решту обладнання вже на отриманий прибуток. Для облаштування ресторанної кухні потрібні агрегати для теплової обробки продуктів (рисоварки, поверхні для смаження і запікання, плити), холодильні та морозильні камери, спеціальні машинки для ролів, овочерізки, посуд різних розмірів і формату, термоси, стелажі і т. д.

Дилетантства ця сфера не терпить, тому поставтеся до втілення задуманого з усією серйозністю. При складанні меню заручіться підтримкою грамотного технолога з досвідом роботи в даній сфері. Більше половини позицій буде складатися з традиційних суші та ролів, близько 30% — меню бару, а решта — інші страви.

Найскладнішим для починаючого підприємця буде перший рік роботи. Рекламна кампанія вирішує багато чого, але далеко не все. Щоб викликати бажання клієнта повернутися до вас повторно, необхідно запропонувати приємну атмосферу і смачну їжу. Дотримання цих двох умов — секрет успіху ресторану японської кухні, як, втім, і будь-якого іншого аналогічного закладу.

Share your thoughts