Приготування десертів на рідкому азоті

Сфера громадського харчування практично повністю освоєна конкурентами, і при стандартному підході зайняти гідне місце в ній підприємцю буде досить складно. Щоб залучити цільову аудиторію, необхідно дивувати. Наприклад, можна відкрити торгову точку, яка пропонує унікальні десерти, приготовані за допомогою рідкого азоту. Сам процес приготування виглядає заворожуюче і неодмінно зацікавить потенційних клієнтів.

Читайте также: Новости России Украины и мира.

Вируючі коктейлі, фруктові нарізки, морозиво, завуальовані чарівними клубами рідкого азоту, вражають. Такий кулінарний шедевр неодмінно хочеться спробувати. Байдужість починаючому бізнесменові точно не загрожує. Плюс, їжа, приготована таким чином, дуже смачна і абсолютно безпечна не тільки для дорослих, але і для дітей.

Найвигідніше відкривати торгову точку перед настанням теплої пори року, так як десерти на рідкому азоті дуже освіжають. Влітку можна організувати торгову точку прямо на вулиці: підійдуть парки культури та пляжні зони. Для цілорічної прибутку краще орендувати невеликий острівець в ТРЦ (близько 5 кв. м.). З обладнання вам буде потрібно холодильна вітрина морозильна камера, кофемашина, спеціальний посудину Дьюара і міксер для приготування коктейлів на молоці. Також не забудьте включити до бізнес-план витрати на одноразовий посуд, основні харчові інгредієнти, сухий лід, азот.

Для успішного старту вам буде потрібно не менше 500 000 рублів. Якщо все зробити правильно, то окупити інвестиції можна через 4-6 місяців роботи.

Share your thoughts