Продаж курей-гриль

Поласувати курочкою гриль люблять дуже багато незважаючи на пустопорожні розмови про шкоду подібних продуктів харчування. Швидкий і ситний вечеря — порятунок для більшості зайнятих людей, яким просто ніколи витрачати дорогоцінні хвилини і години на приготування домашньої їжі. Саме тому, відкривши торгову точку, що реалізує готових курей-гриль, можна отримати високий і стабільний дохід.

Для реалізації проекту прекрасно підійде невелике приміщення — ларьок або торговий причіп (тонар). Головна умова для отримання прибутку — це грамотне розташування торгової точки. Доцільно розмістити павільйон на ринку, неподалік від станцій метро або на території медичних закладів, у парках відпочинку, на виїзді з міста і т. д. Головне — залагодити всі нюанси з міською СЕС.

Після оформлення всіх документів слід зайнятися придбанням обладнання. Гриль для приготування курей може бути як електричним, так і газовим. Вартість його безпосередньо залежить від продуктивності (кількості запечених порцій за один раз і часу їх запікання). Вартість печі будь-якого типу варіюється в межах 35 000 — 45 000 рублів. Крім основного агрегату, в торговій точці слід встановити морозильну камеру, ваги, вентиляційну систему, лічильник. Все це, в цілому, обійдеться підприємцю в 75 000 рублів.

Таким чином, початкові вкладення, включають придбання ларька або тонара, не перевищать 320 000 рублів.

За статистикою, лише за 1 день цілком реально реалізувати більше 58 кг м’яса (40 тушок по 1,3 кг). При таких темпах продажів усі інвестиції повернуться до власника вже через 6-7 місяців роботи.

Share your thoughts