М’ясна кондитерська

Кондитерський бізнес давно відомий своєю високою рентабельністю і швидкісний окупністю. Але конкуренція в цій справі зростає щодня. Щоб залучити клієнтів, власникам закладів громадського харчування доводиться «креативити» і вигадувати нові способи завоювання цільової аудиторії.

Здивувати покупців і змусити їх проявити інтерес до продукції вдалося господарям кафе-кондитерської під назвою The Meat Loaf Bakery, нещодавно відкрила свої двері для відвідувачів Чикаго. До речі, кондитерської цей заклад можна назвати з натяжкою — адже всі страви тут готуються з м’яса. Чому ж тоді кондитерська? Відповідь проста: м’ясні делікатеси мають форму і зовнішній вигляд солодкої випічки — кексів, пончиків, тістечок, тортиків і т. д.

М’ясні тістечка підкорили серця гурманів — чергу в The Meat Loaf Bakery буквально не кінчається. І не дивно: адже стандартні стейки з м’яса або котлетки вже порядком набридли, а надавши їм нову форму, кулінари м’ясної кондитерської змогли відродити інтерес до стандартного обіднього меню.

Кекси виглядають дуже апетитно — з вигляду неможливо здогадатися, що виріб на тарілці має яскраво виражений смак м’яса, пряних трав і спецій. Немає жодних сумнівів у тому, що і вітчизняні споживачі по достоїнству оцінять такі гастрономічні витребеньки.

Share your thoughts