Морозиво на основі кісткового бульйону: інноваційні ідеї

Серед американців зростає мода на дієтичне харчування, засноване на кістковому бульйоні. Цим і вирішив скористатися заклад харчування під назвою Springbone Kitchen, власники якого придумали і запустили в продаж морозиво з незвичайними смаковими характеристиками. Рецептура звичного всім фруктово-ягідного десерту включає кістковий бульйон. У результаті виходить оригінальний солоно-солодкий фруктовий лід на паличці.

Повальне захоплення американців новомодної дієти почалося з подачі деяких голлівудських зірок, зокрема Сальми Хайек і Гвінет Пелтроу. Знаменитості стверджують, що бульйон на кістки захищає шкіру від старіння за допомогою природного желатину, який знаходиться всередині яловичих кісточок.

Ідея закусочної не нова. Раніше подібний продукт японці випустили. У відомому токійському ресторані одним з коронних страв стало морозиво з холодцю. Правда, холодець не був так добре закамуфльований, як в американському десерті, і виглядав менш апетитно.

Springbone Kitchen знайшли визнання у цільової аудиторії, яка сповідує принципи здорового харчування, і вигідно виділилися серед конкурентів.

Share your thoughts