Мобільна супная

Час фаст-фудів, яке підкорило все населення нашої країни, йде. Людям усе так само потрібно швидко поїсти, проте всі розуміють цінність здорової і правильної їжі. Людей все більше привертають корисні натуральні продукти. Саме тому дуже перспективним, прибутковим бізнесом може стати мобільний супная.

Чому мобільна? Тому передбачається, що її основними клієнтами стануть студенти. Якщо пункт харчування, що пропонує здорову їжу, буде знаходитися поряд з навчальним закладом, закладом, коледжем, нестачі клієнтів він відчувати не буде.

Чим має відрізнятися супная від інших пересувних закусочних? Головне: своїм меню, що складається з супів. При цьому ціни повинні бути доступними студентству.

Меню можна зробити оригінальним — національним. Можна готувати страви: щі, борщ, юшку, розсольник, солянки, бульйони. У жаркий час року — окрошку, борщ, холодник.

Що необхідно для початку роботи?

1. Придбати автобус або фургон, який буде переобладнаний під торгівлю їжею (з обов’язковою наявністю умивальника та секції, де буде зберігатися посуд).

2. Укласти договори на поставку продуктів.

3. Домовитися про співпрацю з постачальником якісної термостійкою одноразового посуду (тарілок, ложок).

Готувати їжу найкраще на стаціонарної кухні, в домашніх умовах або в орендованому приміщенні.

Для зберігання продуктів необхідно мати холодильник. Доставляти супи на місце продажу найзручніше у великих промислових термосах.

Важливо: не забудьте оформити всі дозвільні документи для підприємств громадського харчування. Кухаря і продавці повинні в обов’язковому порядку мати спеціальні допуску.

Якщо ви будете пропонувати до продажу смачну, гарячу їжу, ваш бізнес буде успішним і затребуваним.

Share your thoughts