Кисневий бар

Відкриття кисневого бару вважається сьогодні перспективною, високорентабельної і прибутковою бізнес-ідеєю. Головне — грамотно підійти до питання реалізації проекту.

Бар з кисневими коктейлями можна відкрити як самостійний заклад, а можна і домовитися про співпрацю з власниками кафе, торгових центрів, розважальних комплексів, нічних клубів, кінотеатрів і орендувати у них невеликий майданчик. В асортименті повинні бути представлені не тільки стандартні, але й ароматичні коктейлі (з додаванням різних ароматних масел). Це суттєво збільшить кількість бажаючих скористатися вашою послугою. Також паралельно можна продавати свіжовичавлені соки та інші напої традиційного формату.

Для благоустрою кисневого бару потрібно придбати зручну стійку, стільці, одноразовий посуд, трубочки. З обладнання знадобиться машина для приготування кисневої піни. Якщо в меню плануються соки, то запасіться потужної соковижималкою і вихідною сировиною (овочами, фруктами тощо).

Собівартість однієї порції кисневого коктейлю складає, в середньому, 0,08 долара. У роздріб цей незвичайний напій можна продавати вже за 1 долар. Таким чином, прибуток очевидна. Продаючи хоча б по 50 коктейлів за робочий день, ви зможете окупити стартові вкладення вже в перший місяць роботи.

Share your thoughts