Консервування на замовлення

Консервовані огірочки і помідорчики, солодкі компоти та варення люблять, без сумніву, все. Але далеко не кожному подобається займатися заготовками на зиму. Пропонуючи послуги консервування на замовлення, можна побудувати досить прибутковий бізнес.

Цей проект підійде для реалізації всім бажаючим. Особливо актуальна ця тема для домогосподарок, жінок у декретній відпустці і пенсіонерів. Займатися подібним родом діяльності цілком можуть і чоловіки.

Щоб почати власний бізнес, необхідно знайти комфортне приміщення з газовою плитою і великою кількістю місткого посуду (каструль, мисок, металевих і пластмасових тазиків і т. д.). Консервацією можна займатися прямо на власній кухні, якщо дозволяють умови. Рецептів заготовок сьогодні величезна кількість, тому знайти серед такого розмаїття той, який здається вам ідеальним, буде нескладно.

Займаючись консервуванням саме на замовлення, врахуйте, що закуповувати продукти слід саме після надходження цього самого замовлення, щоб усі інгредієнти були свіжими. Для овочів, фруктів, компотів вам будуть потрібні банки різного обсягу і кришки. Їх вартість також включається в ціну готового продукту.

Цільова аудиторія бізнесмена — початківця- люди, які мають середній і високий достаток і при цьому не мають ні часу, ні бажання возитися з консервацією. Зверніть увагу на кафе і ресторани: такі заклади теж із задоволенням купують консервовану домашню продукцію. Спробуйте налагодити постійну співпрацю з громадським харчуванням, і тоді ви зможете сміливо робити заготівлі про запас, а не за фактом появи замовника.

Грамотна реклама тут не менш важлива, ніж в будь-яких інших видах підприємницької діяльності. Надрукуйте барвисті буклети, створіть особисті групи в соціальних мережах або сайт-візитку, частіше презентуйте свій продукт особисто, проводячи міні-дегустації для потенційних клієнтів. Якщо все зробити правильно, то навіть така, по суті, сезонна робота буде здатна забезпечити вас фінансами на цілий рік.

Share your thoughts