Кафе – шведський стіл

Якщо ви мрієте побудувати власний бізнес у сфері громадського харчування, необхідно добре попрацювати, щоб обійти конкурентів. Конкуренція в цьому середовищі настільки щільна, що досягти успіху можна тільки за допомогою нестандартного підходу. Наприклад, прекрасним проектом може стати кафе, організований у форматі «шведський стіл».

Читайте также: Новости России Украины и мира.

Всім відомо, що харчування, організоване за принципом «шведського столу», дуже популярне в курортних готелях. Постоялець такого готельного комплексу платить за путівку заздалегідь, і після цього має можливість їсти те, що йому захочеться в необмежених кількостях. Цей же формат відмінно підійде для кафе: відвідувач платить певну суму грошей при вході, і зможе пообідати будь-якими стравами на його смак, не чекаючи, коли їх приготують — адже все необхідне вже на столі!

Основна цільова аудиторія бізнесмена — початківця- це молодь та студенти, які не бажають втрачати час на очікування. Також таке кафе буде популярно в офісних працівників в обідню перерву, тому доцільно відкриватися неподалік від бізнес-центрів і навчальних закладів.

Меню кафе «шведський стіл» має бути лаконічним, але при цьому достатньо різноманітним, щоб клієнтам було з чого вибрати. Запропонуйте асортимент гарячих супчиків, каш, салатів, нарізок, закусок, м’яса, риби. Все повинно бути просто і зі смаком. На «шведському столі обов’язково повинні бути присутніми всілякі напої, а також овочі і фрукти. Останні можна нарізати на порційні шматочки — і клієнтам відвідувачам зручно, і вам вигідно.

Якщо все грамотно організувати, зробити гарну рекламну кампанію і обзавестися пристойною репутацією, то відбою від клієнтів точно не буде!

Share your thoughts