Хлібний кіоск

Аромат свіжого хліба вранці — відмінний початок будь-якого дня. Якщо ви зможете надати людям можливість насолоджуватися м’якими, хрусткими хлібобулочними виробами, то напевно побудувати прибутковий бізнес. При цьому вкладення у відкриття класичного хлібного кіоску досить демократичні.

Після реєстрації ІП приступайте до пошуку приміщення. Невеликий кіоск можна спочатку орендувати, а потім викупити у власність за умови успішності починання. А останнє безпосередньо залежить від грамотного вибору місця дислокації. Щоб хлібний кіоск процвітав, його необхідно розташовувати на людній території з високою прохідністю. І, звичайно ж, поруч розташовані житлові багатоповерхові споруди.

З устаткування буде потрібно закупити вітрини і стелажі. Якщо ви плануєте продавати якісь вироби не тільки поштучно, але й на вагу (наприклад, включіть в асортимент пряники або печиво), то потрібно придбати ваги.

У продавця хлібного кіоску обов’язково повинна бути санітарна книжка. При наймі співробітника зверніть увагу на його комунікабельність і уміння спілкуватися з людьми. Якщо передбачається щоденна робота кіоску, то потрібно найняти відразу 2-х продавців.

Асортимент слід формувати обдумано. Товар закуповується щодня — хліб, батон, булочки, пиріжки повинні бути свіжими. Тільки в цьому випадку ваш ларьок зможе завоювати популярність і конкурувати з мережевими магазинами. Націнка на хлібобулочні вироби становить близько 30%. Тому бізнес вважається досить рентабельним. Середня сума стартових вкладень становить 340 000 рублів. Термін окупності — 5 місяців.

Share your thoughts