Хліб без борошна
Новий корисний продукт для прихильників правильного харчування запустила у виробництво Fazer. Фахівці компанії розробили унікальну рецептуру хліба без борошна. Цей продукт можна вживати без побоювання за свою фігуру. Борошняна основа замінена цільними зернами жита і пшениці.
Щоб хлібобулочний виріб було придатним до вживання і приємним на смак, вихідна сировина пропарюють за особливою технологією.
Хліб набуває звичні всім обриси, але при цьому він характеризується дуже низькою калорійністю. Зате корисних харчових волокон у його складі — величезна кількість. А саме вони допомагають нормалізувати травлення і обмін речовин правильним, що дуже важливо для тих, хто стежить за власним здоров’ям.
Технологія приготування хліба інноваційною.
Спочатку з цільних зерен шляхом пропарювання виходять пластівці. Потім до них домішуються вода і закваска. Цей процес, іменований закваскою, дозволяє створити пластичне тісто потрібної структури та густоти. Кінцевий продукт виходить неперевершено ніжним, запашним, м’яким і смачним. При цьому користі від нього значно більше, ніж від класичного житнього і пшеничного хліба.