Чим кольорову, тим корисніше

Цвітна капуста довгий час вважалася самим популярним овочем у світі. Особливо її любили англійці. Це страва воістину унікально: у капусті міститься величезна кількість вітамінів, мінералів і мікроелементів, життєво необхідних організму.

Сьогодні на території Великобританії був відзначений різкий спад продажів цвітної капусти, так як молоде покоління, яке звикло до «штучних» продуктів, погано сприймає все натуральне, незважаючи на користь.

Сільськогосподарські новатори, побоюючись, що їх продукція незабаром стане зовсім непотрібною, придумали унікальний спосіб популяризації «кучерявого» овоча. Парадокс, але цвітну капусту вирішили зробити ще більш кольоровий і стали розфарбовувати у всі відтінки веселки.

Досвід перейняли у багатьох країнах Європи та США, де на магазинних полицях тепер можна зустріти не тільки звичні світлі, але і зелені, фіолетові, рожеві, жовті, блакитні, оранжеві качани. Фарбування проводиться за допомогою натуральних харчових барвників. «Зовсім» кольорова капуста абсолютна нешкідлива, приносить величезну кількість користі і при цьому виглядає дуже яскраво, цікаво і привертає увагу.

Вже відзначено, що райдужний овоч стали набувати набагато охочіше: на нього звертають увагу і діти, які, на радість матерям, із задоволенням їдять раніше улюблену страву, радіючи його яскравою забарвленням.

Share your thoughts