Булочна

Бізнесу по продажу хлібо-булочних виробів не страшні ніякі коливання валют. Навіть у кризу пропонована продукція буде користуватися попитом.

Замислюючись про такому бізнесі, слід дуже уважно поставитися до місця розташування торговельного закладу. Самими ідеальними варіантами є: центр міста і великі спальні райони.

Успішність булочної буде прямо залежати від асортименту товарів, що продаються. Тому в булочної, крім якісних смачних хлібобулочних виробів, повинні бути: різноманітна випічка, печиво, цукерки, тістечка.

Бажано, щоб у наявності було 10-20 сортів хліба, 5-10 видів печива і 35-40 видів булочок і тістечок. Ідеально, якщо ваші відвідувачі зможуть для будь-якого урочистого випадку, дня народження, ювілею, весілля, купити у вас креативний торт.

Зрозуміло, що самим ідеальним варіантом було б відкриття булочної з продажу власної продукції. Але з-за того, що підприємцю підняти таку справу досить складно в матеріальному відношенні, варто для початку обмежитися просто продажем готової продукції. Для цього слід укласти договори з найкращими виробниками та індивідуальними підприємцями, що займаються випічкою, виготовленням тістечок і тортів.

Для збільшення відвідуваності булочної можна при ній відкрити міні-кафе, де будуть пропонуватися ексклюзивні сорти чаю та кави.

За підрахунками фахівців, для успішного функціонування булочної необхідно обслуговувати щодня близько 300 відвідувачів.

Share your thoughts