Бізнес на плові

Плов — одне з найвідоміших страв узбецької кухні, яку обожнюють всі росіяни. Вважається, що приготувати справді смачний і правильний плов можна лише на відкритому вогні. Реалізувати цю задумку закладам громадського харчування не так вже й просто: занадто багато мороки і «підводних каменів», пов’язаних з дотриманням техніки безпеки і санітарних норм. Але не так давно на ринку з’явилося унікальне обладнання — так званий, індукційний казан, який поспішили взяти на озброєння багато заповзятливі бізнесмени з сфери кулінарії. Практика показує, що така інноваційна розробка дозволяє заробити чималі гроші тільки на одному плові.

Читайте также: Новости России Украины и мира.

Пристрій індукційного казана така, що дає можливість готувати плов на інертному спеки, але температурний режим при цьому підтримується оптимальний, як в традиційних умовах. Прилад оснащений великою чашею, в яку поміщаються всі інгредієнти. Функціонує він від звичайної розетки, як стандартна електроплита.

Як відомо, справжній плов готують досить довго, і тут переваги індукційного казана неоціненні. За 2,5 години безперервної роботи він витрачає близько 12 кВт/год енергії, тобто в кілька разів менше, ніж було б витрачено при використанні традиційного варильного котла і плити.

Індукційні казани — незамінний ноу-хау для закладів громадського харчування, які спеціалізуються на азіатській кухні. У продажу сьогодні є кілька модифікацій — на 12 літрів, на 25 літрів і на 50 літрів. Вартість варіюється від 65 до 100 тисяч рублів. Окупає себе індукційний казан дуже швидко, тому можна не сумніватися у вигоді купівлі для підприємців-початківців.

Share your thoughts