Безтемпературная стерилізація рідких продуктів

Ось уже понад 150 років для збереження рідких продуктів використовується винахід Луї Пастера, назване пастеризацією. Нашою групою, що включає фахівців з різних країн Східної Європи (РФ, Білорусь, Польща, Україна) розроблена нова технологія обробки рідких продуктів (молочні продукти, соки, пиво і т. д.) БЕЗ ТЕРМІЧНОГО ВПЛИВУ НА НИХ. У доступних джерелах аналогів даної технології не існує.

Нам вдалося спроектувати пристрій, що:

1. Виконує всі вищенаведені вимоги. В результаті численних експериментів ми вийшли на результати, що підтверджують працездатність нашої технології. Тобто ми отримуємо: А. Стерилізацію рідких продуктів Б. Гомогенізацію рідких продуктів Ст. Різко підвищує якість продукту на виході Р. Різко знижує енерговитрати і капиталлоемкость

2. При продуктивності 3 — 4 тонни/год, розміри пристрою плануються 2.5 м х 1.0 м х 2.5 м. (Сьогодні обладнання для виконання подібних завдань, але з набагато більш низькою ефективністю займає цілий цех, насичений обладнанням)

3. Собівартість одного агрегату планується в межах 50 тис. євро (сьогодні обладнання для виконання подібних завдань стоїть на 1-2 порядки дорожче)

4. Енерговитрати одного агрегату складуть близько 15 квт/год (Сьогодні це на 1-2 порядки дорожче)

5. Робота агрегату запланована в повністю автоматичному режимі.

6. Підготовлена заявка на патент РФ, США, отримано патент у Польщі Заинтересантами нашої технології ми бачимо всіх виробників молочної продукції, соків, напоїв типу холодний чай, пива, фармакологічної продукції та ін. Застосування цієї технології дає виробникам незаперечні переваги як по якості продукту, так і з фінансової ефективності їх виробництва.

Share your thoughts