Березове шампанське

Березовий сік споконвіку використовували в лікувальних цілях. Шведські винахідники знайшли цього продукту інше застосування, запустивши в промислове виробництво унікальне березове шампанське.

Виробники стверджують, що їх ігристий напій, зроблений на основі деревного соку, не містить ніяких шкідливих і штучних добавок. Цьому цілком можна вірити, так як берези і без всяких підживлень відчувають себе чудово в суворих кліматичних умовах півночі.

Щасливчики-гурмани, яким вдалося продегустувати газоване вино під назвою Sav, в один голос стверджують, що воно має дуже приємні і незвичайні смакові якості. Божественний винний букет складається з гірко-солодких ноток. Напій достатньо міцний. На етикетці вказано вміст алкоголю в розмірі 12,5%.

Перша партія ексклюзивного шампанського, що складається з 5000 пляшок, була розкуплена моментально. Сьогодні масштаби виробництва зросли в 4 рази і продовжують збільшуватися. На жаль, на полицях вітчизняних магазинів такий напій поки не зустрічається. Але тим краще для бізнесменів-початківців, яким відкриті всі дороги для реалізації даної бізнес-ідеї.

Share your thoughts