Бар з незвичайним морозивом

Після появи в 30 країнах світу магнумский Dipping Bar (Бар занурення) відкрився в Нью-Йорку.

MAGNUM — це лідер світового ринку морозива на основі бельгійського шоколаду, продає щорічно один мільярд ескімо. Жителі Флоренції, Маніли, Кейптауна, Карачі, Сіднея, Сінгапуру, Венеції, Амстердама та інших найбільших міст нашої планети вже встигли полюбити магазини MAGNUM, відкриті в їх країнах. Нарешті MAGNUM з’явився і в США. Dipping Bar вражає відвідувачів своїм оригінальним дизайном. Він менше всього схожий на традиційний бар, і нагадує скоріше ювелірний магазин, у безлічі вітрин якого під склом виставлені під виглядом унікальних виробів прикрашені дорогоцінними каменями макети морозива. Скрізь панують білі, коричневі і золоті кольори.

Dipping Bar дозволяє всім відвідувачам зануритися у процес створення брендового морозива, прийнявши участь у досвіді «Make My MAGNUM». За барною стійкою прямо на очах у гостей на їх замовлення робиться морозиво на будь-який смак. Кожен відвідувач може створити свій MAGNUM, починаючи з основи морозива, закінчуючи типом шоколадної глазурі.

Пропонується широкий вибір начинок від солодких до солоних і гострих. Можна вибрати таку начинку, як гімалайська морська сіль, їстівні золоті пластівці, кулінарні пелюстки троянд, малиновий цукор, насіння соняшнику з покриттям, ягоди годжі, м’ята з шоколадною крихтою, кренделі з арахісового масла, подрібнений кокос і какао-боби. А поки шоколадна глазур буде застигати, можна зробити селфи для Instagram.

Share your thoughts