Автомат з продажу морозива: бізнес-ідея для початківців, в маленькому місті, минимлаьные вкладення

Під час теплих літніх днів морозиво без перебільшення можна назвати самим популярним ласощами. Ну кому не захочеться, гуляючи по розпеченому сонцем міських вулицях, охолодитися порцією вершкового пломбіру, соковитого «фруктового льоду» або шоколадного ескімо? Підприємці, звісно, про мрії споживачів знають, а тому в літній сезон морозиво з’являється всюди: у продуктових супермаркетах, вуличних кіосках і навіть в магазинах з косметикою.

Ось тільки покупцеві навряд чи прийде в голову зайти в парфумерний за крижаним ласощами або відстоювати довгу чергу в продуктовому. Так і з продавцями у вуличних наметах спілкуватися далеко не завжди хочеться. А вже студенти в перервах між іспитами або працівники, заточені в офісних центрах без кондиціонерів, і зовсім не мають можливості насолодитися крем-брюле.

Щоб врятувати замучених спекою трудоголіків і безтурботно гуляють, а заодно заробити на цьому, можна почати продавати морозиво через вендінговий автомат.

Такий незвичайний для Росії формат продажу ескімо на Заході вже давно став звичною практикою. Через вендиговые автомати в розвинених країнах реалізується до 25% всього морозива.

Що потрібно для старту?

В першу чергу, новачкові знадобиться спеціальний вендінговий автомат, який розрахований на продаж морозива. Не подумайте, що його вузька спеціалізація визначається тільки картинками на корпусі. Головне завдання такого апарату — підтримувати оптимальну для зберігання морозива температуру — 15 градусів Цельсія. Саме в таких умовах морозиво не тане, але і не стає занадто твердим, так що його можна відразу ж після покупки.

Крім того, такий апарат повинен дбайливо «звертатися» з ріжками, ескімо і фруктовим льодом, адже морозиво — продукт виключно тендітний. Всі ми хоч раз купували в магазині пошкоджене морозиво і тихо сумували над сломавшимся навпіл пластиковим стаканчиком. А значить стандартні механізми видачі, використовувані в вендінгових автоматів для такого делікатного ласощі точно не підійдуть. Більшість апаратів з морозивом працює за принципом пилососа: спеціальний пристрій шланг, що підводить до вибраного товару, а той за допомогою всмоктувальної сили притягує його.

На щастя, розжитися таким хитрим вендінгових автоматом сьогодні зовсім нескладно. Пропозиції з продажу спеціальних апаратів для продажу морозива можна знайти на просторах інтернету. При цьому ви зможете укластися в ціновий діапазон від 160 до 700 тис. рублів.

Ще один важливий фактор успіху — правильно вибране місце

Звичайно, краще всього поставити вендінговий автомат в місці з хорошим пішохідним трафіком — на людній вулиці, в парку, сквері, або на набережній. Але в цьому випадку є ризик, що він постраждає від рук мстивих конкурентів, тому потурбуйтеся антивандальним захистом.

Також не забувайте про працівників офісів, студентів і школярів. Їм теж хочеться морозива, причому в безпосередній близькості від своїх установ — зміна і обідню перерву не дозволяють далеко ходити за ласощами.

Бізнес з продажу морозива через вендінговий автомат підійде початківцям підприємцям, які володіють невеликою сумою для старту і поки не розбираються в усіх тонкощах бізнесу. Крім того, такий бізнес буде затребуваний як у великих, так і в маленьких містах.

Share your thoughts