Апарат для приготування крафтового сидру і вина: іноземні бізнес-ідеї, домашній бізнес, виробництво, мінімальні вкладення

Натуральні крафтовые напої набувають все більшу популярність. Правда, знайти той смак, який завжди хотілося спробувати, буває не так просто. Так і натуральність і якість напою, який ви купуєте, завжди залишаються для вас таємницею, покритою мороком.

Читайте также: Новости России Украины и мира.

Іноді здається, що щоб спробувати що-то 100% натуральне і незвичайне начебто полунично-грейпфрутового сидру, потрібно приготувати це самому. Але виготовлення такого роду напоїв вимагає певних знань і навичок. Чи ні?

Компанія ALCHEMA із США винайшла однойменний апарат, який перетворює будь-які фрукти в сидр або вино в домашніх умовах. При цьому все, що потрібно зробити, — порізати фрукти, скласти їх в машинку, додати воду, цукор і дріжджі і залишити все це «бродити» на пару тижнів.

Ну а щоб початківці пивовари не заплуталися в пропорціях, творці ALCHEMA пропонують спеціальний додаток з рецептами. Плюс до апарату ви отримуєте кілька видів дріжджів для виготовлення ігристих напоїв, простих напоїв бродіння і для складів з більш високим вмістом алкоголю.

Заробити з допомогою такого дива техніки можна відразу двома шляхами. По-перше, ви можете замовляти апарат з-за кордону і перепродувати співвітчизникам з націнкою. При цьому важливо добре продумати канали збуту і, бажано, організувати гарантійне обслуговування. Вартість ALCHEMA стартує від 300 доларів США.

Якщо проста перепродаж чого-небудь не викликає у вас ентузіазму, ви можете піти по шляху створення виробництва і почати виробляти свій власний сидр і інші напої. Звичайно, в цьому випадку канали збуту також доведеться продумувати, але на перших порах таким способом багато не заробиш — обсяги виробництва будуть далекі від промислових. Але почати можна з малого, збираючи цікаві рецепти, пропонуючи напій друзям і знайомим і попутно осягаючи тонкощі приготування крафтового сидру. Таким чином, це хитро винахід може стати першою сходинкою у вашій кар’єрі пивовара.

Share your thoughts